JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Mobile Accessories
Electronics & Tools
Rc Toys & Hobbies
Gadgets

Fragt:
Alle ordre til levering i Danmark sker i løbet af 2-4 dage, medmindre andet er anført i den endelige ordrebekræftelse. Fragtomkostningen afhænger af, hvilken vare der købes. GadgetBox forsøger, så vidt det er muligt altid at oplyse en fragtpris med det samme, men da vi handler med vare, der skal håndteres individuelt og med stor forsigtighed, er det ikke altid muligt at oplyse fragtomkostningen med det samme. Hvis fragtomkostningen oplyses til 0 kr. efter at en vare er tilføjet kurven, vil GadgetBox vende tilbage indenfor 48 timer med en præcis omkostning hertil. GadgetBox trækker ikke dine penge før varen bliver afsendt, medmindre andet er aftalt forinden. Hvis De som kunde ikke ønsker at acceptere det fragttilbud, vi vender tilbage med, bliver ordren ganske enkelt annulleret, og De har ingen omkostning hertil.

Betaling:
Hos os kan der betales med følgende betalingsformer:

•Dankort & Visa/Dankort

•Visa og Visa Electron

•Mastercard

•American Express

•JCB

•Maestro

•Betaling via EAN-nummer IBAN: DK7666810010244781KRONDK22

•MobilePay 41 10 47 76

•Bankoverførelse Reg: 9335 Konto: 0010244781 Sparekassen Kronjylland.

Der er forbundet et kortgebyr med brug af de forskellige betalingsmuligheder. Gebyret, for at benytte de respektive betalingskort og -måder, er oplyst inden De godkender deres betaling.
Ved køb med betalingskort, trækkes betalingen først, når varerne afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Ved brug af elektronisk faktura til offentlig virksomhed skrives IBAN nr i bemærkningsfeltet og der vælges bankoverførelse. Ved køb via bankoverførsel og MobilePay skal du overføre hele beløbet til GadgetBox`s bankkonto, hvorefter din bestilling sættes i gang. Når du har afsendt din bestilling til os, modtager du automatisk en ordrebekræftelse på din mailadresse.

Returnering:
Alle varer der sendes retur, skal være i original emballage og uden skader. Returnering er på kundes regning, medmindre andet er aftalt.